Sporturi de iarnă - plăcere pe gheață și zăpadă

Înclinând pe pantă, cel mai bine în zăpadă proaspătă și un cer albastru strălucitor, în fundal un peisaj montan magnific, în toată familia. Schiul este în continuare cel mai popular sport de iarna. Indiferent dacă este mișcarea, experiența în natură sau, mai degrabă, apres-schiul sociabil în prim-plan, depinde de voi toți. Oricum, începătorii sunt sfătuiți să viziteze școala de schi. Optiune mai ieftina: Cineva din cercul cunostintelor sau rudelor, care isi pastreaza abilitatile. De altfel, copiii sunt adevărate talente naturale când vine vorba de schi. Mai tineri, cu atât mai bine.

Factor de fitness în timpul schiului

Oricine se află pe pante de dimineața până în după-amiaza și completează o coborâre după cealaltă necesită întreaga musculatură a piciorului în plus față de corpul superior și umeri. Și consumul de calorii este considerabil, cu condiția să nu o compensați prea abundent la oprire. Baza fizică este o gimnastică de schi desfășurată în mod regulat în avans.

Echipament important pentru distracția în schi

Schiuri, legături, încălțăminte și stâlpi - în caz de îndoială, puteți împrumuta echipament bun. Acest lucru nu este ieftin, dar are avantajul că puteți încerca modele noi. Mai ales în cazul copiilor, ar trebui să acorde o atenție deosebită unui echipament de înaltă calitate, iar cizmele de schi trebuie să se potrivească exact. De asemenea, important pentru tineri și bătrâni: haine calde și funcționale.

Siguranța pe schiuri

Pentru a evita rănirea, pregătirea adecvată este esențială, deoarece tulpina articulațiilor, în special a genunchilor, este enormă. Oamenii de știință din domeniul sportiv sfătuiesc să începeți cu formarea de rezistență și rezistență cu cel puțin opt până la zece săptămâni înainte de începerea sezonului. În plus, alergătorii de hobby nu ar trebui să exagereze în primele zile pe pante, în schimb să se încălzească în fiecare zi, cu câteva ghemuituri și coborâri ușoare - acest lucru este valabil și după mai multe pauze. De asemenea, o necesitate pentru copii și recomandată părinților: cască la plecare!

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul