Square og runde komponenter danner ambolt former

Remodeling Anvil er en af ​​de ældste grundlæggende værktøjer menneskeheden. Allerede inden metalforarbejdning fungerede hårde, slidstærke og specielt formede sten og klipper som arbejdsflader. For at kunne behandle arbejdsstykker fastgørelse af og afrundede, de typiske asymmetriske ambolt former udvikles.

Fire grundlæggende lister

ambolt former afhænger af de emner, der skal bearbejdes på dem. Den størst mulige alsidighed muliggør alsidighed. Jo flere forskellige vinkler og afrunding kurver er til rådighed, desto lettere Arbejdsstykker kan bringes nøjagtigt til de ønskede former. De faktiske arbejds- og arbejdsflader består af fire amboltdele. Den øverste lejeflade betegnes som amboltbane. De to aftagende og spidsede ender af båndets ender er hornene. De kan være rektangulære eller afrundede. I en såkaldt Voramboss er en lateralt fremspringende Bahnnase. Den forstyrrende ambolt er en ekstra blok fastgjort til den nederste del af foden.

Anvil og emneformer

Kombinationen af ​​alle elementer er velegnet til det universelle værksted. Typiske amboltformer består af en ensidig rund horn. På den modsatte side løber hornet ud i en trekantet form. Vægtforholdet mellem hornene og den centrale del bør vælges således, at når faste lastning og de ydre kanter og spidser af hornene en sikker tilstand opretholdes. Mange ambolter har cantilever fødder for øget stabilitet.

Selvfølgelig blev amboltformerne primært skabt til smedearbejdet med varme eller glødende metaller. De forskellige applikations- og lay-up muligheder og vinkler gør det imidlertid muligt at behandle hvert formbart materiale. De klassiske aktiverede former til emner er:

afrundet bue og gradienter

  • der bøjer komponenter med selekterbare bøjningsvinkler
  • forkrøpningen kurver
  • fastgørelse og forbindelser ved nitning
  • producerer funnel gradienter
  • elasticitet og modstandsdygtighed

En ambolt er lavet af en tung jern i normale tilfælde, og som har hærdede overflader. Derfor tjener det som en støtte til alle forandringer i form lavet med stor kraft. Normalt er emnet bearbejdet med en hammer. Derfor skal hornets spidser især være i stand til at levere ubrydelig modstand over for påvirkningerne.

Tips & TricksSie skal overveje kraft indvirkning på arbejdsmiljøet i både ambolten base og når du kan bygge selv eller ersatzweisem fordele Anvil lignende arbejde overflader. En nyttig ambolt vejer mindst hundrede kilo.

Del med venner

Forlad din kommentar