Springmadras lomme springmadras forskel

Housing stigende grad man hører af lomme springmadrasser stedet for simple springmadrasser. Udtrykket antyder, at lommer indgår i madrassen. Men hvor og hvilken effekt har du? Hvilken madras er velegnet til hvem?

struktur og funktion af springmadrasser

Kernen i hvert springmadras, som navnet antyder, fjerene. 400 (i meget billige modeller også mindre) til over 1000 fjedre er placeret inde og giver optimal understøttelse af kroppen. Disse fjedre er forbundet ved den normale springmadras med hinanden, således at når trykket madrassen ikke give efter på bestemte punkter, men bredt område. Dette skaber en meget blød sovende følelse.
Der er et beskyttende lag omkring stålfjedrene og polstring, der forhindrer dig i at føle de enkelte fjedre.

Strukturen af ​​lomme springmadrasser

pocket springmadrasser har også hundredvis af stålfjedre og beskyttelseslaget og polstring. Den store forskel er, at de enkelte fjedre er pakket i lommer og uafhængige af hinanden.
Således er suspensionen her helt anderledes: Madrassen giver meget præcist, hvilket resulterer i en sværere søvnfornemmelse.

For hvem er lommefjedermadrasser eller forårsmadrasser egnede? Fed Både forårsmadrasser og lommefjedermadrasser er præget af deres optimale åndbarhed, hvilket skyldes hulrummet indeni. Derfor er de særligt velegnede til personer, der sveder meget eller ofte er varme. Folk, der foretrækker at være varme og hyggelige, bør hellere ty til en velisoleret madras, som en madras. en kold skummadras. Her sammenligner vi madrassen med koldskummadrassen til dig.

lomme springmadrasser

springmadrasserFor dem, der foretrækker at sove lidt hårdere
For folk der kan lide at sove blødtFor meget tunge mennesker
For meget lette personbilerFor folk med rygproblemer
Zonerne på springmadrasser og lomme springmadrasser

gode og høj kvalitet modeller af springmadrasser såvel som lommefjedermadrasser har forskellige zoner, normalt fem eller syv. Her justeres fjerene, så de giver mere eller mindre afhængig af kropsdelen. For eksempel tunge kropsdele såsom puljer og skuldre til at synke lidt stærkere i madrassen for at modvirke en krumning af rygsøjlen.

Del med venner

Forlad din kommentar