Fjærmadrass pocketfjærmadrass forskjell

Housing økende grad en hører av pocketfjærmadrasser i stedet for enkle fjærmadrasser. Uttrykket antyder at lommene er innlemmet i madrassen. Men hvor og hvilken effekt har du? Hvilken madrass passer for hvem?

struktur og funksjon av fjærmadrasser

Kjernen i hver fjærmadrass, som navnet tilsier, fjærene. 400 (i veldig billige modeller også mindre) til over 1000 fjærer ligger inne og gir optimal støtte av kroppen. Disse fjærene er forbundet med den vanlige fjærmadrass med hverandre, slik at når trykket madrassen ikke gi etter på enkelte punkter, men bredt område. Dette skaper en veldig myk, sovende følelse.
Det er et beskyttende lag rundt stålfjærene og polstring som hindrer deg i å føle de enkelte fjærene.

Strukturen av lommefjærmadrasser

pocketfjærmadrasser har også hundrevis av stålfjærer og nevnte beskyttende lag og møbeltrekk. Den store forskjellen er at de enkelte fjærene er pakket inn i lommer og uavhengig av hverandre.
Dermed er suspensjon en helt annen her: Madrassen er for svært presist, noe som gjør en litt hardere søvn følelse oppstår.

For hvem er lommefjærmadrasser eller vårmadrasser egnet?

Begge fjærmadrasser som en lomme madrasser og er kjennetegnet ved deres optimale pusteevne, som kommer til gjennom hulrommet inne. Derfor er de spesielt egnet for folk som svetter mye eller som ofte er varme. Folk som foretrekker å være varme og kosete, bør bedre ty til en velisolert madrass, som en madrass. et kaldt skummadrass. Her sammenligner vi vårmadrassen med kaldskummadrassen for deg.

pocket fjærmadrasserfjærmadrasser
For de som foretrekker å sove litt vanskeligereFor folk som liker å sove myk
For svært tunge menneskerFor svært lys passasjer
For folk med ryggproblemer

Sonene på fjærmadrasser og pocket fjærmadrasser

god og høy kvalitet på modeller av fjærmadrasser samt lommebrystmadrasser har forskjellige soner, vanligvis fem eller syv. Her er fjærene justert slik at de gir mer eller mindre avhengig av kroppsdelen. For eksempel, tunge kroppsdeler som bekken og skuldre synke litt mer inn i madrassen for å motvirke krumning i ryggraden.

Del med venner

Legg igjen din kommentar