Spaltes stein med et attraktivt ytre - skifer helvetesild

Den hundre populær dekning av tak med skifer helvetesild og kledning av fasader er visuelt tiltalende og meget slitesterk. Kostnaden for materialet og samlingen er mer enn noe annet materiale, avhengig av mønsteret.

skifer og hånd splitting

Når du tenker på skifer helvetesild, har vanligvis mørk skifer i tankene, som er behandlet i de fleste tilfeller. Imidlertid er det også lyse til hvite skiferarter, som ofte kombineres som dekorative elementer med mørkt skifer.

Slate gruvedrift har blitt modernisert og er nå mer effektiv enn i gamle dager, noe som har gjort prisen på skifergods mer rimelig. Men selv i dag er det siste prosesseringssteget, den endelige splitting og prosessering utføres ved håndarbeid.

Prisfaktorer

Prisen på skiferhengel avhenger av følgende faktorer og kan variere opptil hundre prosent for samme mengde eller areal.

  • Skiferens opprinnelse, som gir de laveste transportkostnadene ved opprinnelsen i Tyskland. Gruveområdene er Eifel, Hochsauerland, Mosel-regionen i Hunsrück, Bayern og Sachsen.
  • Klargjøringen av skifterørdelene, som kan leveres klar til bruk eller først ryddes av rooferen på stedet. Dette "vill" dekket krever høyeste kvalitet og dyreste skifer.
  • Skjemaet av det "gamle tyske" dekket på et tak er mye billigere enn det villde dekket. Her legges skifergarnet jevnt fra bunn til topp i avtagende størrelse.
  • mest gunstige skifer helvetesild er anordnet i lysbuen skjæreteknikken eller den universelle dekning, som kan koste mindre enn den ville dekk per kvadratmeter opp til halvparten.

Kilder til forsyning og prisklasse

  • bausep.de tilbyr svart skifer i ulike former.
  • frankebaustoffe.de spesialiserer seg hovedsakelig i skifer helvetesild fra Spania. Ath rathscheck.de har både Mosel skifer og internasjonal skifer på tilbud.
  • Innen skifer helvetesild, den laveste prisen per kvadratmeter for reseksjon helvetesild starte fra seksti euro, den rektangulære dobbel dekning og kaster dekning fra åtti euro og vill dekning fra 140 euro.

som fasadekledning, er variabelen rektangulær dekning det billigste alternativet på ca femti euro, den gamle tyske, uregelmessig dynamisk og dekorative skrå vinkel dekning bly med priser som starter fra 120 euro per kvadratmeter listen.

Tips og triks Slate singelprodusenten rathscheck.de tilbyr på sin hjemmeside meget klare displaykort som viser priser og tilhørende typer deksel.

Del med venner

Legg igjen din kommentar