Clivată de piatră, cu un exterior atractiv - zona zoster ardezie

constructii Secolele acoperire populare de acoperișuri cu șindrilă de ardezie și placarea fațadelor este atractiv vizual și foarte durabil. Costul materialului și asamblarea este mai mult decât orice alt material în funcție de modelul de asamblare.

Ardezie și divizarea mâinilor

Oricine se gândește la șindrile de ardezie are, de obicei, o ardezie întunecată în ochi, care este prelucrată în majoritatea cazurilor. Cu toate acestea, există și specii de ardezie strălucitoare și albă, adesea combinate ca elemente decorative cu ardezie închisă.

Exploatarea ardezie a fost modernizată și este acum mai eficientă decât în ​​zilele vechi, ceea ce a făcut ca prețul șindrilelor de ardezie să fie mai accesibil. Cu toate acestea, chiar și astăzi ultima etapă de prelucrare, despicarea și prelucrarea finală se realizează prin lucrul manual.

Factorii de prețuri

Prețul plăcilor sindrilei de ardezie depinde de următorii factori și poate varia până la o sută la sută pentru aceeași cantitate sau zonă.

  • Originea ardezie, care produce cele mai mici costuri de transport la originea sa în Germania. Zonele miniere sunt Eifel, Hochsauerland, regiunea Mosel din Hunsrück, Bavaria și Saxonia.
  • Pregătirea șindrilelor de ardezie, care pot fi livrate gata de utilizare sau sunt curățate mai întâi de către instalator pe șantier. Această acoperire "sălbatică" necesită cea mai înaltă calitate și cea mai scumpă ardezie.
  • Forma acoperisului "vechi german" al unui acoperiș este mult mai ieftină decât acoperirea sălbatică. Aici șindrilele ardezi sunt așezate uniform de jos în sus în dimensiune descrescătoare.
  • Sindrilele de sindrila sunt folosite ca acoperire cea mai favorabila in tehnica de taiere arcuita sau in acoperirea universala, care poate costa pana la jumatate mai putin decat acoperirea perena pe metru patrat.

Sursele de aprovizionare și gama de preț

  • bausep.de oferă ardezie negru în diferite forme.
  • frankebaustoffe.de este specializat în principal în sindrila de ardezie din Spania. Ath rathscheck.de oferă atât ardezie Moselle cât și ardezie internațională.
  • În domeniul șindrile de ardezie, cel mai mic pret pe metru patrat pentru zona zoster rezectie pornesc de la șaizeci de euro, gradul de acoperire dublu dreptunghiular și vărsat de acoperire de la optzeci de euro și acoperirea sălbatică de la 140 de euro.

ca fațadă placare, acoperire dreptunghiulară variabilă este cea mai ieftină opțiune la aproximativ cincizeci de euro, vechea germană, a neregulate dinamic și decorativ plumb de acoperire unghi ascuțit, cu preturi incepand de la 120 de euro pe metru pătrat pe listă.

Sfaturi și trucuri Producătorul de șindrilă rathscheck.de oferă pe site-ul său site-uri de afișare foarte clare care descriu prețurile și tipurile asociate de acoperire.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul