Instrumente speciale facilitează curățarea jgheaburilor

În principiu, este posibilă curățarea jgheaburilor cu echipamente de curățare de uz casnic, cum ar fi peria de mână, mătură, lopată și pânză sau perie. În afară de riscul de deteriorare a jgheabului sau a altor componente, efortul datorat introducerii poate fi foarte ridicat. Instrumentele speciale oferă un remediu.

Extensii și lame fără zgârieturi

În cazul curățării jgheaburilor, accesibilitatea componentelor este decisivă pentru succesul tencuielii. În magazinele de hardware și magazinele de specialitate sunt disponibile stalpi și extensii telescopice care pot fi utilizate pentru a elimina scara pentru îndepărtarea pe distanțe lungi fără a necesita o dislocare constantă.

Pentru îndepărtarea mecanică a amestecului de frunze, nisip și praful rezultat, se recomandă ca o unealtă o găleată de jgheab. Acesta este modelat pe forma jgheabului, iar lamele din cauciuc dur sunt cea mai sigură alegere, în special pentru materialele sensibile la zgârieturi, cum ar fi cuprul.

Scrumieri, perii și mașini de curățat cu presiune ridicată

În scopul îndepărtării excesului de murdărie se folosesc răzuitoare, de obicei din cauciuc plastic sau cauciuc, care nu pot zgâria suprafețele. Alternativ, poate fi utilizată o perie de jgheab, dar, în funcție de materialul de perie, aceasta nu trebuie neapărat să fie fără zgârieturi.

O duză de jgheab este potrivită ca instrument adecvat pentru spălarea curățării jgheaburilor. Un aparat de curățat cu presiune ridicată primește un atașament special de perie, cu care jgheaburile și conductele de scurgere sunt îndepărtate. Adesea, sculele sunt unelte combi, care sunt folosite și pentru alte scopuri de curățare.

Exemple de prețuri

  • Suportul lance.de de spălare sub acoperire este disponibil în trei dimensiuni și poate fi extins până la 8,20 metri între 180 și 270 de euro. Unter De asemenea, disponibil la Deckenwaschlanze.de este un dispozitiv de prindere cu perie de spălare pentru curățatul de înaltă presiune pentru 55 de euro cu și 48 de euro fără balamale. Marken Producătorul de marcă kaercher-schmitz.de oferă produse de curățare de înaltă presiune de la prețul de intrare de la aproximativ 70 €.
  • Pe portaluri, cum ar fi ebay.de, amazon.de sau doyoo.de, uneltele speciale pentru curățarea jgheaburilor sunt disponibile la prețuri unice de la cinci euro.
  • Sfaturi și trucuri Dispozitivele de protecție a frunzelor care se montează minimizează necesitatea curățării jgheaburilor și pot elimina necesitatea de a achiziționa unelte speciale.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul