Efectele speciale ale plăcilor cu rășină sintetică

Versatilitatea rășinii sintetice permite, de asemenea, producția de plăci. În special, posibilitățile extraordinare de design deschid desene și interioare extravagante. În piese transparente în plus față de modele și inserții, cum ar fi flori uscate, pot fi tăiate.

Posibilități creative și unice de proiectare

Rășina sintetică flexibilă ca o acoperire de pardoseală este apreciată mai presus de toate pentru libertatea sa de îmbinare. Pentru plăcile din rășină sintetică este omisă această caracteristică în favoarea unor efecte excepționale. În special în zona transparentă și semi-transparentă, pot apărea elemente de design interesante și unice.

Rășina sintetică din material pulverulent este folosită în mod obișnuit în două moduri diferite:

Efecte transparente și semi-transparente

Rășina sintetică poate fi amestecată fără culoare sau cu orice intensitate dorită de nuanță. De exemplu, trecerile luminoase difuze pot fi generate cu ajutorul aditivilor de refracție. Sunt posibile și dale de rășină sintetică cristalină, care se potrivesc cu efectul cărămizilor din sticlă.

Iluminarea podelei atractive poate fi atractivă, care poate fi montată sub sau în spatele plăcilor. Astfel, o cameră poate fi iluminată pe o suprafață mare, fără a instala o sursă de lumină recunoscută. Texturile țiglă alternante creează și modele geometrice care pot fi extinse până la efecte tridimensionale.

Includerea obiectelor și a depozitelor este aproape nelimitată atât timp cât materialele sunt complet uscate. Deoarece sunt sigilate etanș, după includerea lor în rășină, nu se pot descompune. Exemple tipice sunt insectele uscate, care sunt conservate în cuburi de rășină pentru a servi ca exponate în muzee. Acest principiu este aplicabil în orice țiglă din rășină sintetică.

Gradienți și modele unice

O a doua forță unică a rășinii sintetice este "amestecarea" modelelor și texturilor. În funcție de vâscozitatea selectată, masa lichidă poate fi turnată în plăci care au gradienți de culoare spirală, simetrică sau asimetrică. De asemenea, introducerea crestăturilor asemănătoare timbrelor și a altor modele reprezentative poate produce efecte vizuale uimitoare.

Finisarea suprafeței plăcilor cu rășini sintetice poate fi netedă sau tridimensională. De exemplu, același model de culoare poate fi o combinație de suprafețe zdrobite și netede. Cu toate acestea, în această variantă, trebuie avută în vedere îngrijirea ulterioară a plăcilor.

Sfaturi și trucuriDacă doriți să lucrați cu efecte transparente sau semitransparente, trebuie să luați în considerare efectul fundalului. Pentru a obține neutralitatea culorii și a reflexiei, puteți acoperi partea inferioară a plăcilor cu folii adecvate.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul