Spaanse dakpannen, mediterraan en vooral

Spaanse dakpannen zijn niet zozeer een speciale vorm als een stijl. Welke tegelvormen hier veel voorkomen en waar je ze kunt vinden, kun je hier lezen.

Zuidelijke stijl D In Spanje en Zuid-Frankrijk werden daken vaak heel anders behandeld dan in dit land. De baksteenvormen, die daar vooral werden gebruikt, waren er altijd, maar veel minder vaak.

Spaanse dakpannen weerspiegelen vooral de spreiding in de zuidelijke landen vormen van Style dekking Classic opnieuw - deze omvatten de monnik en non dekkingen die u in Duitsland begon pas een paar kerkgebouwen.

Veel van deze stenen zijn bij ons vandaag als een historisch gebouw materialen zijn toch maar bleef worden geproduceerd door veel baksteen fabrikanten als een quasi-originele replica's van vandaag en aangeboden als onderdeel van de gebruikelijke prijzen voor dakpannen van klei.

Dit kan soms veel goedkoper zijn dan het kopen van echte replica's van gespecialiseerde fabrikanten of het kopen van Spaanse stenen bij gespecialiseerde dealers. Vooral de grote steenfabrikanten zoals Wienerberger of Creaton bieden zo'n breed scala aan producten dat het gewilde product hier ook vaak te vinden is.

baksteen vormen in Spaanse stijl

Romaanse bakstenen

  • monnik en non
  • Toscane bakstenen Romaanse dubbele baksteen (vrij zeldzaam)
  • bronnen op het internet

dachziegel24.de: Bij deze dealer u een scala aan Mediterrane en Spaanse tegel modellen gemaakt van klei te vinden.

  • laescandella.de: dé specialist voor Spaanse dakpannen bij uitstek.
  • rimini-baustoffe.de: een handelaar die ook veel klassieke zuidelijke en spaanse steenmodellen in zijn assortiment heeft.
  • Zo kunt u de kosten laag te houden

Kijk altijd eerst in de winkels en op grote bakstenen fabrikanten - vaak zul je het daar vinden zo goed en rijden een stuk goedkoper dan in sommige speciaalzaken.

Tips & trucs Meer informatie en grondig over de juiste routing wijze - in het bijzonder met een monnik en non tegels kunnen zeer ingewikkeld en vereisen veel kennis en kunde leggen. Maar andere baksteenmodellen zijn vaak niet zonder.

Deel met vrienden

Laat je reactie achter