Span al foii trapezoidale - cât de departe ajunge?

Spanul pentru placa trapezoidală desemnează lungimea sau lățimea pe care foaia poate să o pună într-o poziție orizontală într-o manieră consolabilă. În acest caz, atât încărcăturile de zăpadă, cât și grosimea plăcii și respectiv Trapeztiefe trebuie incluse.

Adâncimea de rulare crucială pentru intervalul de timp

Cu cât ar trebui să fie mai mult intervalul, cu atât profilul inferior al trapezului trebuie să fie mai mic. Spanele de nouă metri sunt destul de realiste pentru cele mai multe încărcături de zăpadă din Europa.

Pentru o scurtă perioadă de timp nu aveți nevoie de un profil foarte profund. Cu toate acestea, ar trebui să utilizați numai foi trapezoidale certificate și consultați un specialist.

Foi trapezoidale sunt testate de institutele de testare a materialelor. Aici s-a constatat, de asemenea, că foi comparabile fără profil au doar aproximativ zece procente în comparație cu un tabel trapezoidal.

Grosimea materialului este crucială

În plus față de profilul trapezoidal deosebit de scăzut, grosimea materialului este importantă pentru o lungime mare între nouă și zece metri. În plus, devine dificil să se folosească o placă trapezoidală autoportantă.

Grosimea obișnuită a materialului variază de la 0.35 până la 1.50 milimetri, cu foi de aluminiu adesea doar până la o grosime de 0.50 până la 1.20 milimetri. Dar, în funcție de nevoile dvs., desigur, există, de asemenea, modele mai puternice pentru a comanda în comerțul bun materiale de constructii. Aspecte

importante grosime la scurt timp

  • material al foilor trapezoidale
  • adâncimea profilelor trapezoidale
  • amplasarea pantei clădirii
  • a
  • acoperișului Consola acoperișului
Sfaturi & TricksSie trebuie să ia în considerare atunci când se calculează nu numai distanțele dintre grinzile de susținere, dar și supernatanții streașină și coamă.

În același timp, site-ul trebuie să fie considerată ca aspirație a vântului și a presiunii vântului poate precum înălțimea site-ului deasupra nivelului mării afectează negativ durata.

Deci, dacă nu este doar un magazin sau un garaj, ar trebui să consultați un inginer structural înainte de a instala un acoperiș cu tablă trapezoidală.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul