Spachtelputz: Rengjøring for spesielle strukturer

Forbedring I spachtelputz er et produkt som er behandlet med en spesiell børsteteknikk. Les her hvordan det fungerer, hva det tar - og hvordan det ser ut til slutt.

spachtelputz: interessante konstruksjoner med spesielle rengjøringsmidler

spachtelputz er - antyder som navnet - troweled på, mens andre typer gips rullet opp, sprayes eller malt. Dette skaper en spesiell, umiskjennelig struktur som ser veldig rustikk ut.

Avtalen med fyllstoffet finner sted i forskjellige retninger, dette resulterer i enden av den da beregnet ujevn struktur med de synlige inntrykk av skrapekant.

Når kitt plaster vanligvis kalk-sementpuss anvendes, noe som kan ha noen spesielle kosttilskudd også for å forbedre modelleringen. De tilhører vanligvis mørtelgruppene P II + III i henhold til DIN.

Generelt kan imidlertid de fleste plaster behandles relativt godt som kittplaster hvis de har visse generelle egenskaper.

Generelle egenskaper ved glatting gips

  • høy sprekkmotstand vanligvis
  • meget svake økninger for enklere behandling
  • hydrofob spesielt god adhesjon, spesielt på mineralske substrater

priser på spachtelputz Spesielle

kitt plaster ofte kommer fra en spesiell produksjons meget høy kvalitet, og derfor er ofte betydelig dyrere som vanlige maskinvarebutikkprodukter. Imidlertid er prisene ganske forskjellige, så koster 25 kg vesken Spachtelputz av Caparal, for eksempel rundt 70 €.

Som spachtelputz men hver rengjøring kan i utgangspunktet prosess som har de riktige egenskapene - og deretter den vanlige DIY store priser er bare noen få euro per pose.

kilder til forsyning på Internett

  • caparol.de Produsenten med det kjente merkenavnet tilbyr også sine egne kittplaster.
  • amazon.de I Amazonas maskinvarebutikk er det byggematerialer av alle slag, nesten alltid i et svært stort utvalg. Ofte interessante priser. Men vær alltid oppmerksom på leveringsbetingelsene.
  • knauf-baustoffe.de Den kjente produsenten tilbyr også sin egen putty gips.

For å spare kostnader

lenge man bruker en blande plaster som har passende egenskaper, kan man behandle hver gips som spachtelputz. Selvfølgelig er det bedre med de spesialtilpassede produktene, men noen ganger kan det være litt dyrere. gjelder

tips & triks spachtelputz er ikke så vanskelig, når du har taket på det. La en profesjonell vise deg hvordan du gjør det.
Del med venner

Legg igjen din kommentar