Løse kalk - så det går

Boliger kalkpletter er i bør undgås hver husstand. Afhængigt af vandets hårdhed i vandhanen kan aflejringerne også være massive. Hvordan man bedst kan løse kalkskalaen og hvad der ikke virker, forklares i denne artikel.

Struktur af kalkskala

Kalk er kun det sædvanlige navn til en lang række forskellige stoffer. Husindskud kan være forskellige typer af indskud, som også har en anden kemisk struktur.

De såkaldte hårdhedsformere forekommer stort set i ledningsvand. Du kan stadig kombinere med andre stoffer og derefter fejle og danne de kendte, grimme aflejringer.

Afhængigt af om og hvor meget vandet opvarmes og hvilke andre stoffer der stadig er til stede, kan disse forekomster se anderledes ud.

Andre årsager til dannelsen af ​​kalkaflejringer

kalk er også udformet hvor vand med luft i kontakt - dette er en naturlig proces. Og ikke kun opvarmning af vand (såsom i kedlen), men også ændringer i tryk eller ændringer i mineralindholdet i vand kan forårsage kalk er afsat, og derved danne aflejringer.

opløse kalkaflejringer

fleste indlån, hvor kalk er involveret, er næsten aldrig uopløselig i vand op. Disse er mineralstrukturer, der kun kan opløses med stærke syrer, når de er hærdet. Sådanne stærke syrer findes ikke kun i kemiske rengøringsmidler, men også i husstanden.

Regelmæssig rengøring

Særligt vigtigt er den regelmæssige rengøring og regelmæssig fjernelse af indskud. Ellers oprettes der løbende nye indskud på de gamle indskud, og problemet bliver mere og mere massivt over tid. Elektric Også elektriske apparater, især kaffemaskiner og kedler, men også vandvarmere og kedler skal afkalkes regelmæssigt. Kalkning ellers fører til et permanent højere strømforbrug og med tiden til ødelæggelsen af ​​enheden.

Tips og tricks Da købet af et vandblødgøringssystem til husstanden faktisk giver mening, skal alle selv bestemme sig selv. Selvfølgelig spiller en regional rolle også en rolle i vandhardheden.

Del med venner

Forlad din kommentar