Oplossen van de kerstboomstandaard - hoe het werkt

Er zijn altijd problemen met de kerstboomstand als het gaat om het loslaten. Hoe het goed te doen en hoe verder te gaan als de stand de fir-tree niet loslaat, wordt in ons artikel in detail uitgelegd.

Hoe de kerstboomstandaard werkt

De meeste nieuwere kerstboombomen houden de boom vast met behulp van draadlussen en tangen. Deze methode is de veiligste en meest stabiele manier gebleken om de boom vast te houden. Dit systeem wordt ook vaak "klikfixatie" genoemd.

Het systeem heeft verschillende voordelen ten opzichte van de oude modellen, waarbij de steel werd vastgeklemd met slechts twee klemmen.

Het mechanisme van een dergelijke draadstandaard wordt bediend door een hendel of een voetpedaal aan de zijkant van de standaard. Door de hendel naar beneden te drukken, wordt de boom stevig vastgeklemd en vastgehouden door de draad.

Bij de meeste modellen wordt de voet automatisch geactiveerd wanneer de hendel voor het eerst wordt ingedrukt en vervolgens weer omhoog wordt geduwd. In dit proces moet je altijd voorzichtig zijn en de kerstboomstand met de andere hand vasthouden. Pas op dat je niet in de val loopt.

Krinner-modellen

Voor deze modellen drukt u verschillende keren op hendelmet uw voet omhoog. De vergrendeling van de boom wordt altijd alleen geleidelijk geopend. In de regel moet je het ongeveer 10 keer omhoog duwen totdat de vangst zo ver is geopend dat je de boom eruit kunt trekken. Dann Til de boom altijd exact verticaal op, zodat hij niet vastloopt wanneer hij wordt uitgetrokken.

het opslaan van de stand op te bergen na gebruik

Zal de kerstboom staan ​​tot de volgende kerst ergens, moet u zeker

volledig te sluiten de vasthoudende claw back . Bij Krinner-modellen moet je twee klauwen naar beneden drukken zodat de andere klauwen zich erover kunnen sluiten.Dan moet er een pen op de onderkant van de standaard worden gedrukt, die de klauwen tegen knellen beveiligt. Deze besturing wijze kunnen verschillen in andere kerstboom stand zijn - op KRINNER modellen afsluiting werkt voordat u op deze wijze voor heropening van de grendelpen mag niet opnieuw gebruikt worden ..

Tips & Trucs Lees aandachtig de bedieningsinstructies van de fabrikant en de veiligheidsinstructies voor gebruik. Gebruik altijd ook standaards die zwaar genoeg zijn en die ook door de fabrikant zijn goedgekeurd voor de hoogte van uw boom.

Deel met vrienden

Laat je reactie achter