Cink lima lemljenje - fiksna Povezivanje

Izgradnja cink lima može pouzdano i trajno spojeni lemljenjem. Evo, cink lima sama ostaje posve netaknuta, samo će rastopiti lem, koji je tada povezuje dvije plahte zajedno. Međutim, trebali post tretirana-zglob kasnije, tako da se ne može prepoznati koroziju ovdje. Kao cink ploča lemljeni, je upravo ovdje.

korak po korak cink lima

  • tok
  • lem
  • tok četka
  • lem platno / pamuk tkanina
  • lemilica
  • Salmiakstein
  • brusnim papirom
  • popis alat

1. Očistite obratka

Prvo, oni bi trebali uzeti u obzir u dovoljnoj mjeri da li je list preklapaju kako bi dobre veze. Tada su dvije spojne linije temeljito očistiti i odmastiti. Nahrapavimo površinu s finim šmirgl krpom malo i prašinu ga onda.

2. Nanesite toka

se prethodno zagrijava tijekom lemljenja željeza, možete se prijaviti na tok na klamanja točke. Dulje listovi najprije treba zalemiti na nekim mjestima, i to samo onda lemiti cijeli šav. Nanesite tok velikodušno na oba šavova na.

3. Putovanje kroz lem

idealan je kada zagrijavanje cink lima jači od lema. Međutim, to nije uvijek obavezna, ovisno o debljini lima. Lemljenje željeza mora biti izdvajali ravnomjerno polako tijekom cijelog šav od početka šava na. U isto vrijeme dovoljno i ujednačena lem mora uvijek biti spojen na šav.

4. Očistite

Dok lemni spoj hladi, šav treba dodatno stisnut da se ohladi lemljenje i očvrsnuo. Zatim, površina može očistiti mlakom vodom. Lemljenje željeza trebalo biti moguće brushed off dok je još vruć žičanom četkom, tako da imate nešto više od uređaja.

5. Možda površinska zaštita Primjena

Prvo, cink ploča je hrapavost prije lemljenja s brusnim papirom, a zatim cink oštećena na mjestima od vrućine i lemljenje. Čak i ako radite vrlo čist i precizan, možda će biti potrebno kako bi zaštitili ta mjesta s visoke kvalitete zaštitu od korozije.

Savjeti i trikovi zaraditi lemljenje uvijek na suhom tlu ispod komada. Vlage ili vlage može dovesti do tzv eksplozije pare, koja baca rastaljenog lema u okoliš. Prskanje rastaljenog metala mogu time uzrokovati teške opekline, osobito u očima.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar