Loddetræ - kan du gøre det?

Selvfølgelig kan træ ikke sammenføjes eller svejses sammen med loddejernet - men det kan indrettes. For en simpel loddejern nok. Hvordan man skal fortsætte, hvad man skal kigge efter, og hvilke loddeideer der er, er omfattet af denne artikel.

Egnet træ til redigering

Hvis du ønsker at dekorere træ med en loddekolbe kan du kun brugeubehandlet træ. Behandlet træ er ikke egnet til brug med loddejernet. I øvrigt kaldes dekorationer på træ ved brænding "pyrografi". Pyrografi fungerer bedst på

blødere træ . Maleriet er bedst synligt på lysere træ. (Ved at brænde træet farves på et passende sted så mørkt - det vil lysere skoven for at se bedre og mere kontrast end mørkere træ).hårdhed af træ, du kan

den ene hånd på det tekniske hårdhed træsorter afhænger, enkel, men det er at bruge den såkaldte

hårdhed skala til træ. Der er alle typer træ simpelthen opdelt efter grader af hårdhed på 1 - 10. fyr

birk

  • aske
  • Maple
  • kalk træ (for begyndere særligt egnede)
  • loddekolbe at brænde
  • du lettere kan anvende en klassisk loddekolbe for simple ornamenter:

Fra hårdhed (og farvelægning) siden egnet til den interne maleri frem for alt er. Men ønsker du at opnå forskellige bredder og pletter, du har brug for en såkaldt "burn-Peter" (Brandmalkolben). Hvis du vil skrive på træ, har du brug for meget fine tips.

Disse loddejern har flere udskiftelige messing tips i den enkle version. Højere kvalitetstempler, der specielt tilbydes til trægravering, men er betydeligt dyrere end de enkle enheder. Som en såkaldt brandstation kan de ofte koste godt over 100 EUR - afhængigt af versionen.

Simple branded stempler med udskiftelige tips i forskellige bredder du får fra omkring 15 - 20 EUR i brugbar kvalitet.

Vær opmærksom ved redigering

Træet, der skal forarbejdes, skal altid stå stabilt på en ildfast base. Hvis det er muligt, læg et par tænger for at forstå varme dele (tip ændringer!). Hvis brænderen stadig er varm, skal den opbevares beskyttet mod varme. Dette er enten en gammel lerpotte eller en særlig sikkerhed depositum.

Rengør brændepiperne

Du bør rengøre brændepiperne regelmæssigt, så graveringsresultatet ser rent og præcist ud. Det er bedst at bruge en egnet rengøringsbørste (tilbehør) og aluminiumoxid. Dette gælder også for det klassiske loddejern.

Tips & TricksVor Redigering bør du altid slebet med 320 sandpapir korn forsigtigt med kornet træ. Fjern forsigtigt støvet med en fugtig klud og lad træet tørre kort.

Del med venner

Forlad din kommentar