Kako postaviti pločice?

obnova Postavljanje pločica je više nego samo polaganje pločica na drugu. Na zidu kao na terenu, uvijek početi na određene točke u svrhu postizanja simetrični moguće polaganje uzorke pločicama. Ispod ćete naći informacije o tome kako optimalno postavio pločice na zidovima, podovima i stubište.

Problem s pločicama i soba dimenzija

Ako imate još položio pločica, znate problem sigurno: što počnete u kutu s pločice, a zatim na suprotnom zidu, as druge strane, morate početi rezanje pločica. Što bi čak i za druge pločice polaganje planova, ali onda sa simetrijom. Ovisno o tome što pločicu možete premjestiti drugačije prilikom postavljanja pločica.

Kako postaviti podne pločice?

a) podne pločice sa skrivenom uzdužnom zidu
s podnim pločicama su dva načina za pokretanje polaganje. Na primjer, za pločice kuhinja, gdje je kasnije donju stranu potpuno skriven u kuhinji, možete početi na suprotnom zidu u sredini. Ipak, morate izračunati potrebne podne pločice ili ploče. Budući da možete započeti s prvim pločica u sredini (na pola da obje strane) ili dvije pločice desno i lijevo od centra. To vam pruža jednako širok pločica ivica posjekotinu na manje od pola pločice na obje strane.

b) na svim stranama vidljivi podne pločice
Kada su svi oko vidljive podne pločice morate početi u sredini sobe. Zatezanje kredom liniju od strani suprotnoj poprečnoj ruba i ponovo između druga dva ugla. Sad imate točno središte sobe. Ovisno o će izgledati posljednji, zid na strani reda pločica kao svoj instalacijski plan, stavili prvi crijep ili centralno (četvrtine) ili četiri pločice oko centra.

c) pod kutom od 45 stupnjeva u odnosu na zidove stavi pločice (kosa)
u koso navedenim pločica nastaviti dobro. Počinju usred sobe. Koristite pločica križevi, precizno produženu kredom liniju i kut onda postaviti pločica kutak pločica u kutu. Osim toga, možete postaviti rezni red pločica uz zid kao zaključak. To ima smisla ako želite završiti posljednju koso pločica serije s potpuna ili intervenira s pola pločice.

Kako postaviti zidne pločice?

a) Osnovna instalacija zidne pločice
Čak i zidne pločice početi u sredini, a zatim lijevo i desno od centra van raditi.

b) od poda do stropa pločice i određene visine zida
U stropa pločica početi od vrha s punim reda pločica. S jasno definiranim visini pločica (pola visine, tri četvrtine visoka, itd) i početi s gornjeg reda. To će osigurati da je rezni red zalijepljen na dno. Tu je cut crijep red pada ne toliko o tome kako pola visine zida ili zidnu priključak na strop.


c) Svaka pločica visoke Voljeli bi samovoljno visoki štap pločice na zidu, početi s donjem redu pločice. Završetak posljednjeg reda pločica možete završiti i sa cijelim nizom pločica.

zida do zida pločice koje želite pločica dva konvergentan zidove, pobrinite se da je posljednji red pločica uvijek je cut u, tako da je rez pločica sa zida zadovoljava graničnu pločicu s druge strane zida.

li je to projekcija (kamin, vrhunske sanitarna oprema, itd) uvijek držati cijelu pločicu na dva sukobljenih vanjskoj, tako da je rez pločica je zalijepljen u korner.

Kako položiti pločicu?

Kada popločan backsplash odaberite svaku mjeru koliko gore i dolje da cijela pločica završi (gornji i donji). Na dnu je obično podna daska, zbog čega su stojeći ormari ne može u potpunosti gurnuo na zid svejedno. Osim toga, također zatvarate radnu ploču pomoću trake. Zidni ormarići mogu se pričvrstiti na zidnu svjetiljku u daljini.

Kako postaviti stube pločice

a) Stube koje su savijene ravno ili pod pravim kutom
Također počinjete u sredini i položite lijevo i desno. Sa jednostranim zidom možete također rezati pločice prema zidu.

b) Spiralna stubišta
Ovdje također utvrdite središte i pločicu iz sredine. U luku radijus se povećava prema van i izrezati dodatne redove pločica prema dimenzijama koje su vam potrebne.

Savjeti i trikovi Stolovi su popločani od vrha do dna. Popločite podrumske stepenice, a nema vrata ili prozora za izlaz, najprije pločice jedne strane i kasnije, kada je ljepila izliječena, druga polovica.

Najbolje je najprije postaviti podne pločice na prvo mjesto kako bi vidjeli uklapaju li se praznine na zid.

Ako morate izrezati puno pločica, na primjer kao kod kosih pločica, prvo postavite sve pločice, a zatim izrezati sve pločice koje vam trebaju u jednom pokretu. To štedi puno vremena.

U dnevniku kuće pronaći ćete brojne vodiče i upute za polaganje pločica u vanjskim i unutarnjim prostorima, s posebnim podovima, u starim ili novim zgradama, s različitim vrstama pločica i još mnogo toga.

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar