At lægge et parketgulv

Remodeling Der er store forskelle, når æglæggende et parketgulv. Afhængigt af lægemønsteret og tilhørende træelementer kan det lægges flydende eller skal limes. Skib gulv parket som et færdigt produkt er en enkel og til-do hurtigt sprede typen, bord eller mosaik parket med enkelte løse træelementer grænser i nogle tilfælde på håndværk.

stress og smag

Inden det besluttes, hvilken type parketgulv, du vil flytte, bør du tænke over de forventede stress tanker. I en børnehave bonding for bedre lydisolering anbefales altid for lang levetid, for eksempel i boligejendomme bør massive trægulve skal lægges, og hvis du i sidste ende har til hensigt at bruge en installeret parketgulv igen, kan du aktivere med flydende fremgangsmåden strimmel gulv manipuleret gulvbelægning.

Jo højere kvalitet og uddybe din parketgulv skulle fejle, jo mere sandsynligt du bliver bedt om at udføre lægning af fagfolk. Mens du klikker boder er nemme at installere og fejl kan næppe opstå i bundet mosaik parket risiko er givet på tekniske fejl af uvidenhed. Derfor bør du altid afveje din personlige smag med indsatsen og selvfølgelig omkostninger. Selv hvis du kan lide et slot hal kolossal ligesom Tafelparkett, er det ikke nødvendigvis det bedste valg for et privat hjem.

arbejde planlægning og forberedelser

Hvis du ønsker at lægge et parketgulv i allerede besatte værelser, etablering af et logistisk plan hjælper. Mens flydende parketgulve i princippet straks indlæses igen, limet parket kan kun anvendes igen efter tørring af klæbemidlet. Hertil kommer den forsegling, der kan kræves efter installationen. Et malingsjob skal tørre ud i mindst tre dage, bedre endnu en uge. Waxed eller olierede trægulve kan tilgås inden for et par timer igen, når de blev lagt flydende.

Overvej også forberedelserne, som kan tage op til flere dage. Opretning eller reparation af den underjordiske behov tørre sæson, og også en eventuel indførelse af en lydisolering fører til en anden gang.

trin-for-trin instruktioner

 • parket
 • fodpanel
 • negle
 • kan påvirke lyd
 • kan egaliseringsmiddel
 • hammer
 • bat
 • koben
 • niveau
 • lineal eller målebånd
 • puslespil
 • spacer

1. Substrat forberede

plastfolie som dampspærre og enhver trinlydsisolering på renset Udlæg substratet. distribuere

2. sal hånd

Afhængigt af parket elementer eller paneler forsorteret på værelset distribuere der opstår, når de lægger "korte afstande".

3. Startinstallation

Læg den første række på en dør og en sømløs væg. Til paneler skal du passe det sidste stykke og passe. For pladeplade monteret på plader, så ned pladerne og start i en afstand fra væggen.

4. Limspredning

kun så meget distribuere Med limet parket lim, limning eller montering af parket elementer ikke overleve Anhärtungszeit klæbemidlet. Luk lammemuffen igen og igen.

placeret femte række for række

Ifølge parket række for række eller fylde foran. Glem ikke afstandsstykker. Tilpasningen af ​​hvert endeelement kun til maksimalt tre rækker forsås, så mange murværk er forkerte.

indtaste 6. Afslutning Afhængigt spread skrive gulvet før efter tørring af klæbemidlet eller umiddelbart efter afslutningen og skæres fodlister og installationsarbejde.

Tips og tricksFirely laid parket har altid brug for en vis tid til at sidde ned. Dette udvider normalt over en længere periode, og den "levende" Træ reagerer på temperatur og vægtbelastning med revner lyde. Disse forsvinder efter et par uger. Jo længere hvileperioden varer, du tillader din parket uden belastning, jo mindre knitrende det udvikler sig.
Del med venner

Forlad din kommentar