Cum să pună terase

Terase din lemn poate fi ușor de pus de tine. Deci, puteți să evocați în fața casei, în cel mai scurt timp, o terasă mare, de care vă puteți bucura cu adevărat de vară. Dar trebuie să fii atenți la câteva lucruri.

Informații de fundal

Panourile decorative necesită întotdeauna o substructură pentru a le monta. De regulă, o astfel de substructură constă din grinzi de lemn care sunt așezate și fixate transversal pe terase, formând astfel o structură solidă de susținere.

Această structură trebuie să fie, în orice caz, pe o suprafață solidă și neuniformă. Atât straturile de beton, cât și betonul de șapă, care pot fi deja prezente în terase anterioare, sunt potrivite aici. Și, bineînțeles, o terasă din lemn poate fi de asemenea pusă în aplicare pe propriul balcon. Aici, totuși, trebuie să se acorde atenție înălțimii pragului. În cazul în care nu există o suprafață de încărcare, se creează, de obicei, un strat de pietriș cu fundație.

diferite moduri pentru podele terase

pot fi fie fixate cu șuruburi din inox pentru substructura sau cu cleme care se conectează cofrajului individuale împreună montare. Rețineți că există mai multe clipuri pentru primul rând de panouri și reciproc.

sonde prezintă un risc - în parte pentru că umezeala poate pătrunde aici, pe de altă parte, din moment ce acest risc de accidentare, mai ales dacă merge desculț pe terasă. Deși clipurile de montare sunt puțin mai scumpe, dar optic mai frumoase și, mai presus de toate, mai sigure.

Înălțimi diferite de prag

În afara punților din lemn au de obicei aceeași înălțime de proiectare sau construcție. Nu poți betonat de bază, dar acest lucru variază în funcție de ablația o cantitate corespunzătoare de sol peste valoarea prag de terasa. Astfel, chiar terase fără nici o înălțime de prag, așa-numitele punți, se construiesc cu ușurință.

pas cu pas instrucțiuni

 • pentru terasa materialului lemnos pentru substructura ca o fundație punct pe macadam vezi
 • sub baza de podele substructura plastic lemn - dacă structura
 • dorită - Mp
 • lateral
 • pardoseli confruntă șuruburi
 • , inox conectori unghi
 • și conectori longitudinale pentru structurale galvanizat sau oțel inoxidabil
 • ev. cleme pentru fixarea plăcilor fără găuri
 • electrice șurubelniță
 • bandă
 • nivel
 • jig adecvat ferăstrău, cotlet ferăstrău sau corespunzător adecvat alt ev instrument de ferăstrău
 • . ciocan pentru fixarea de susținere sculei structura
 • pentru fabricarea unei fundații punct pe macadam vezi cu punte de lemn substructura

1. pregătirea

substructurii Dacă doriți să construiască patio pe podea grădină cu nici un suport existent, trebuie să ia mai întâi o bază stabilă - crearea în jurul unui pat de pietriș și o fundație punct. Cum sa faci cea mai ușoară, și aveți nevoie pentru a găsi exact explicat LEMN TERASA în construcție.

2. structurale de construcție insereze grinda inferioară și crucea lor fasciculului de conectare - pentru direcția de instalare ulterioară a plăcilor exterioare - pe și înșurubați-le împreună, folosind unghi și conectori drepte până la construirea menține stabilă. Efectuarea

3. Panta

Deci, ca apa de ploaie poate rula off și să nu fie blocată pe perete și poate provoca grave pe termen lung daune de umiditate acolo, tot trebuie să facă o pantă minimă einprozentiges. Puteți cel mai ușor prin instalarea de bază din plastic reglabil în construcție, ajustați cu o diferență de înălțime de aproximativ un centimetru pe metru. De asemenea, puteți ajunge pe panta prin ciocnirea plăcilor de beton ale fundației punctului. Acest lucru va face ca intreaga constructie sa fie putin mai mica, dar metoda necesita o anumita indemanare, in special pentru terase mari.

4. Instalarea teraselor

Acum, puteți înșuruba pur și simplu pe panouri sau fixați-le cu clemele de prindere. Asigurați-vă că înșurubați clemele de fixare întotdeauna dreapta sus pe lateral substructură, și de a utiliza așa-numitele clipuri inițiale pentru primul rând. Ultimul rând de plăci este cel mai bine fixat cu șuruburi înșurubate la un unghi de 45 °. Pentru pădurile foarte tari - cum ar fi Bankirai - ar trebui să predați întotdeauna.

Info și sfaturi Utilizați pentru Bankirai părți metalice zincate pentru fixare - conectori unghiulare, șuruburi și conectori drepte trebuie realizate din oțel inoxidabil, deoarece zincul reacționează cu lemnul Bankirai și poate provoca lemn pete negre urâte.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul