Conducte de încălzire Cum stabilite de plastic în sine

constructii Sunteti familiarizat cu munca de sudură? Apoi, nu veți avea probleme deosebite în a vă instala singuri conductele de încălzire. Rețineți, totuși, că trebuie să lucreze foarte atent pentru fiecare caz în parte, pentru a evita deteriorarea în continuare a apei. Sunteți nesiguri, apoi lăsați munca mai bine un specialist în încălzire.

Ce aveți nevoie pentru a pune tuburile de încălzire?

Măsurați distanța dintre radiator și conexiunea și cumpere un conducte adecvate. Rețineți că trebuie să existe întotdeauna un flux și o conductă de retur. În special țevi de încălzire simple, pot fi stabilite în plastic - cumpara accesoriile corespunzătoare, cum ar fi coturi, teuri și conectori. Obțineți o mașină de sudat pentru a conecta ferm conductele și fitingurile. Dacă în mod privat, nimeni nu poate împrumuta, ar trebui să întrebați magazin de hardware pentru un dispozitiv de închiriere, deoarece prețul de achiziție este relativ ridicat. Pentru fiecare radiator, veți avea nevoie, de asemenea, două supape radiatoare.

Pe măsură ce pune țevile de încălzire

supape prim radiator atașați Atașați

la intrarea și la ieșirea radiatorului, în fiecare caz, un ventil de radiator de înșurubați în site-urile corespunzătoare. Atașați fiecare supapă o armătură de plastic care servește la sudarea conductei de încălzire.

2. conductele de încălzire din plastic prevăzute

Începeți prin așezarea țevilor de încălzire în cazan sau la ieșirea din fiecare cameră și modul de lucru la radiator în față; puneți conductele de alimentare și retur împreună. Pentru a conecta tuburile individuale împreună, trebuie să se încălzească atât la capătul țevii și montarea pentru câteva secunde, cu aparatul de sudură, astfel încât materialul se topește ... Apoi pune piesele împreună - în timpul răcirii sunt legați împreună în permanență.

3 găuri în pereți și plafoane

închidere Dacă țevile de încălzire rula printr-o gaură în perete sau în podea, atunci ar trebui să închidă după terminarea lucrărilor de instalare toate găurile cu spumă de montare. Asigurați-vă că produsul utilizat este rezistent la căldură! După uscarea spumei, pur și simplu tăiați supernatanții cu dispozitivul de tăiere.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul