Slik fyller du slots vellykket

Typisk kittjobb oppstår når du legger kraftledninger under gips. Slots er fullstendig fylt. I de fleste tilfeller beskytter en ledning kabelen eller kablene som en kanal. I andre spor som ledd og overganger, må eventuell elastisitet som kreves, tas i betraktning ved trowelling, for å forhindre senere revning.

Slit typer og materiale

Betegnelsen slit for en strukturell tilstand er ganske generell. Både ekspansjons- og støtfuger danner slisser samt langstrakte veggdeksler. Som en avgrensning til sprekkene er det nødvendig med slitser og ønskede trykk. Sprekk, som hull, ødelegger byggematerialet og overflaten.

I tillegg til slitsens type og funksjon spiller vertsmaterialet en viktig rolle. Typisk er fyllingen av betongledd og fylling av ledd i gipsplater. Snarere må slissene fylles på eller i gulvet. Skurkanter har ufylte ekspansjonskanter og kabler legges sjelden i skredet.

Krymping og potteliv

Når deklarerer kittet for å være selvforklarende, må dens tørkeegenskaper tas i betraktning. Sementaktig kitt som mørtel krymper når den tørkes. Bortsett fra dannelsen av støt, som kompenseres ved ytterligere puttying, kan krympeadferdigheten skade kabelkanaler og kabler. Mange eksperter og erfarne do-it-yourselfers sværger ved å fylle med Rotband, et meget limfritt gipsgips som ikke krympes.

En viktig faktor er behandlingstiden når du fyller spor. Når det gjelder fylling av hull, bør den totale avstanden ved blanding av putten tas i betraktning. Ca. en times arbeidssykluser eller en til to meters spaltlengde er vanlige. Kittens brukstid må justeres ved forholdsmessig passende blanding.

Nyttig fuktighet

For å øke arbeidets smidighet og klebighet, anbefales det å fukke alle overflater som kommer i kontakt med forbindelsen. Både sporets indre overflater og innsatte innsatte kabelkanalelementer kan fuktes godt med en dab eller sprøyteflaske.

Også verktøyet for å fylle fra spatelen selv over omrøring hjelpemidler til utjevning av instrumenter er fuktet mye lettere å lede og bruke. Generelt bør en diffusibel fyllstoff brukes når fangstkabler.

Tips og triks Hvis du fyller spor med bredder på to centimeter, kan spesielle spatelbelter gjøre jobben enklere.
Del med venner

Legg igjen din kommentar