Sådan forlænges vandforbindelsen

I nogle tilfælde er det nødvendigt at udvide en eksisterende vandforbindelse, fordi yderligere enheder skal tilsluttes. Hvordan man gør det, hvad man skal tænke over, og hvor der kan være problemer, kan du læse i dette indlæg.

Ændringer i drikkevandsinstallationerne

Det er i princippet lovreguleret, at ændringer i drikkevandsinstallationen kun må udføres af egnede specialfirmaer. Det skal være en godkendt virksomhed, som også er registreret i det relevante register.

Dette gælder også for udvidelser af vandforbindelser. Som læge bør man ikke gå så meget som muligt på arbejde, men overlade arbejdet til et specialfirma. Hvem tinkers selv ved sin vandforbindelse, og så har tab, kan sikkert påtage sig, at forsikringen i dette tilfælde ikke vil være barmhjertig.

Udvidelsesmuligheder for vandforbindelse

Afhængigt af om der kræves en kold eller varmt vandforbindelse, skal der i princippet kun udskiftes den respektive vinkelventil. Skrue T-stykker er også mulige i nogle tilfælde, men det skal sikres at forsegle forbindelserne ordentligt.
Vandtrykket i husets installationsrør udgør en del bar, derfor er en professionel forsegling uundværlig. En fast skrue på vedhæftningerne er vigtig i dette tilfælde.

Den mest almindelige årsag til, at en vandforbindelse skal forlænges, er, at en opvaskemaskine og en vaskemaskine skal tilsluttes en enkelt linje i et køkken samtidig. I princippet er genopbygningen af ​​vandforbindelsen mulig uden problemer.

I et sådant tilfælde udgør kloakforbindelsen problemer. Hvis opvaskemaskinen og vaskemaskinen - i et stramt køkken - er anbragt oven på hinanden, er det vigtigt at undgå, at spildevandet fra opvaskemaskinen skubbes ind i vaskemaskinen. I de fleste tilfælde er det nødvendigt at installere en kontraventil her. I intet tilfælde skal du selv udføre et sådant arbejde - vurderingen af ​​hvad der skal være, og hvilken slags installationsudstyr der er nødvendigt her, kan kun foretages af en professionel. Han vælger det rigtige materiale og sørger for, at alt fungerer som det skal. I øvrigt opstår der et lignende problem, når vaskemaskinen og tørretumbleren placeres oven over hinanden i badeværelset. Hvis tørretumbleren har en afløbsslange, og begge enheder er tilsluttet et afløb, skal der tages hensyn til, hvordan afløbsslangerne løber, og sørg for, at der ikke tvinges tørretumbler i vasken. Kontrolventiler forhindrer også rekontaminering af drikkevandsinstallationen.

Del med venner

Forlad din kommentar