Cum de a proiecta o casa prefabricate fara bariera?

Sunteți interesat în case prefabricate, dar sunt obligate la accesibilitate din anumite motive? În următorul articol, vom explica de ce acest lucru nu este o problemă într-o casă prefabricată și care este diferența dintre „fără bariere“ și „dezactivat“.

Accesibil pentru persoanele cu handicap sau pentru scaune cu rotile? dar

Unele proprietăți combina ambele concepte rezidentiale: Chiar trebuie să adăpostească accesibile persoanelor cu dizabilități ușoare, de exemplu, prin chiuveta inferior sau mobilier ușor accesibile, să fie plăcut locuibile. Citiți mai departe pentru a afla de ce casele prefabricate pot fi construite cu ușurință fără barieră.

Casa prefabricată - accesibilă fără probleme?

Dacă te uiți la metoda de fabricație de case prefabricate, un schelet de grinzi de lemn, cu pereți și tavane atașate, de asemenea, pare logic de ce un design fără bariere este ușor. La construirea elementelor de susținere trebuie să fie doar "mișcate", deci să fie reglate orizontal și vertical, pentru a face ca viitoarele spații să nu aibă barieră.

În plus, cataloagele furnizorilor de case prefabricate de obicei conțin deja modele fără barieră. Chiar dacă aveți dorințe individuale, aceste case pot fi adaptate la nevoile dvs. La urma urmei, construcția prefabricată modernă este concepută pentru individualitate; în special pentru dorințele speciale și mai ales pentru sănătate, furnizorul dvs. de case prefabricate vă va ajuta cu plăcere.

Există dezavantaje?

Desigur, în clădirile prefabricate, o asemenea individualitate nu este posibilă ca și în cazul arhitectului. Prin urmare, va trebui să faceți compromisuri pe un colț sau altul, în special în ceea ce privește modelele deja pre-proiectate ale furnizorilor de case prefabricate.

Sfaturi și trucuri Lăsați-vă furnizorul de case prefabricate să vă arate case gata-făcute, fără barieră. Pe de o parte, veți obține o idee despre modul în care vă puteți proiecta casa, pe de altă parte veți vedea cât de mici probleme provoacă aceste ajustări.
Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul