Za čišćenje umjetne kože kauč profesionalno

Dnevni kauč umjetne kože vizualno čini jako lijep dojam - i najbolje od svih životinja ne smeta! Međutim, dobar dio treba neku brigu kako bi ostala u dobrom stanju. Uvijek budite oprezni pri čišćenju krhke kožne fotelje i koristite nježno sredstvo kako biste izbjegli oštećivanje površine.

Ovi alati su pogodni za čišćenje umjetne kože

pomagalakorištenje
kuhinjske krpebrzo čišćenje hitne
usisivač sa presvlakenježno usisavanje krutih tvari
mekom krpomna mokro brisanje
deterdženta (bezbojni)za otapanje masti
Art Lederbalsamna osvježavajuće boje i
za impregnaciju sindikata tkaninaza zaštitu od kontaminacije

izgled: umjetne kože kauč obično potrebno malo posebne proizvode za njegu, samo normalna, uobičajena domaćinstvo znači da dotakne zemlju. No umjetni kožni balzam se ističe s popisa, s njim kauč ima trajnu učinkovitu impregnaciju.

Koliko često trebam očistiti moju kožnu fotelju?

na umjetnim kožnim površinama za prikupljanje prašine vrlo brzo, tako da preporučamo da sisati krevet jednom tjedno i igranje zraka gitaru i vlažnim očistiti. Naravno, trebali biste ukloniti svježe mrlje odmah nakon što su se formirali.

Impregnacija s umjetnom kožom balzam nije baš tako često na: Samo pogledajte upute za uporabu za svoj proizvod kako bi se utvrdila intervale u kojima je potrebno liječenje. Obično je udaljenost nekoliko tjedana. Da biste koristili balzam:

  • Prvo, temeljito vakuumite kauč na pločniku. Leicht Lagano omotati meku krpu. Darauf Stavite umjetni kožni balzam na nju.
  • Radite balzam u kružnom kretanju.
  • Koristite kuhinjski ručnik za uklanjanje viška materijala.
  • Obradite bunare mekom kožnom četkom. Uvijek slijedite upute za uporabu proizvoda koji koristite, što može sadržavati različite informacije. U većini slučajeva, naš vodič treba biti istinit.
  • vlažne maramice kao tajno oružje protiv mrlja
  • Tvrdokorne mrlje često se mogu ukloniti relativno dobro s vlažne maramice za bebe. U svakom slučaju, ne boli ako je takav paket uvijek spreman za uporabu u hitnim slučajevima. Najprije ćete morati malo ostaviti mrlju ispod tkanine.

Savjeti i trikovi Nemojte napraviti svoj umjetne kože kauč moguće na izravnoj sunčevoj svjetlosti ili štite ga sa dekama i jastucima protiv UV zračenja. Inače, površina bi mogla izbijeliti prebrzo!

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar