Cum să vă construiți canapeaua așa cum este necesar!

O canapea cumparata nu trebuie neapărat să rămână așa cum este. Mobilierul poate fi transformat, de asemenea, dacă este necesar, dar este nevoie de pricepere, creativitate și răbdare. În primul rând, trebuie să vă uitați foarte atent pentru a afla cum este construită canapeaua. Apoi, mergeți la dezasamblare, dacă este necesar - și în final puteți scoate sau atașa părți.

Înainte de a schimba canapeaua: analizați canapeaua exact

Doriți să scurtați sau să vă extindeți scaunul pe canapea? Sau intenționați să înlocuiți spătarul cu un design nou și mai confortabil? Orice doriți să faceți, primul pas este întotdeauna să analizați mobilierul existent. Genau Aruncați o privire atentă asupra domeniilor relevante: Cum se asamblează elementele individuale? Este ușor să dezasamblați - sau va fi mai dificil?

  • Eliminați elementele care sunt ușor de dezinstalat și cercetarea a ceea ce este dedesubt. Din ce material este realizat cadrul? Cum se atașează tapițeria? Ce suspendare este disponibilă?
  • Așezați canapeaua pe spate pentru a vă uita la fund în pace. Dacă canapeaua este acoperită cu un material textil de dedesubt, îndepărtați-o cu grijă și priviți-o în piesa de mobilier.
  • Doar dacă știți exact cum este compusă canapeaua, puteți să vă planificați o renovare sensibilă. Adesea, cadrul constă din placaj ușor de tăiat, numai suspensia și tapițeria eventual lipită sunt dificil de manevrat. Dem Demontarea și reconstruirea canapelei

Dezasamblați piesele pe care le puteți dezmembra cu ușurință. Suspensia este adesea suspendată în cadru și, probabil, poate fi, de asemenea, îndepărtată destul de ușor, dacă este necesar.

Dacă tapițeria nu poate fi îndepărtată cu ușurință, probabil că va trebui să o cumpărați din nou la sfârșitul renovării. Apoi, puteți să le tăiați și să le tăiați în prealabil, noua acoperire vă va aștepta!

Sfaturi și trucuri Țesătura nouă poate fi atașată la partea inferioară și la spate cu ajutorul dispozitivului de lipire sau a unui pistol de lipire. Este important să trageți textilul strâns și fără riduri peste tapițerie, pentru a obține un aspect curat.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul