Hvordan skal et ferdighus isoleres?

i et prefabrikkert hus Interessert? En svært viktig del av denne typen er en god isolasjon: Det sikrer en fornuftig energibruk og skaper en hyggelig atmosfære. I denne artikkelen vil du lære alt du ønsker å vite om isolering av en prefabrikkert hus.

Investeringen er

Ikke bare den ytre veggen, men også vinduer, skodder bokser og inngangsdør avgir varme verdt. Her bør du sjekke at alle pakninger tjene sitt formål og eventuelt gjennomføre en utveksling. Fordi hvis huset ikke er helt forseglet, "søker", varmen eventuelle svakheter og den samlede effekten reduseres.

isopor - den beste isolasjon?

Mest populære Isolasjon produkter er fortsatt Styrofoam: Med en utrolig høy luftinnhold på ca 98%, er det i stand til å pålitelig isolere. Det er imidlertid en forskjell mellom isolasjonen og varmelageret. Faktisk kalt polystyren, isoleres dette materialet er også effektive mot solvarmen, og dermed sikre at vann kan unnslippe bare ved fordampning.

Som et resultat av dannelsen av kondens, noe som sikrer en lang tid for en ekte oppmykning av veggene. Dette resulterer i en lavere evne til å lagre varme. En fornuftig alternativ til Styrofoam er fiberplate. unngå disse termisk frakobling, og sikre at en frisk mengde av fuktighetsutveksling finner sted.

Oppsummering

Tabellen nedenfor oppsummerer informasjon om isolasjon sammen igjen:

  • isolering av yttervegg elementære
  • Selv vinduet lukker bokser og dører bør isoleres
  • Sponplater gi bedre luftgjennomgang
  • God isolasjon sikrer energieffektivitet og hyggelig atmosfære
Tips og triks bekymringer allerede bygging av en god isolasjon; Etterfølgende utgifter er opp til deg å redde
Del med venner

Legg igjen din kommentar