Kan hjelpe Som harpiks gammelt tre bygning

Til tross for den utrolig fleksible og effektive anvendelser harpiks er ikke inkludert i den umiddelbare valg for restaurering og renovering av tre ofte. Høykvalitets syntetiske harpikser kan gjenopprette statiske defekter i beholderkonstruksjoner og beskytte og beskytte gammelt tre.

Ofte den mindre "onde" for tre

Hvis du tenker på syntetisk harpiks og tre, kan du først merke det restaurerte bordplaten. Imidlertid kan de spesifikke statiske egenskapene til syntetisk harpiks være mye mer innen byggfysikk. Som et supplement og forlengelse av fibrøst tre kan mer omfattende skader på treet repareres. Syntetisk harpiks har et rimelig rykte for å være miljømessig og sunt et uheldig materiale. Løsemiddelinnhold og giftige ingredienser gjør syntetisk harpiks i tankene til mange venner av naturlige byggematerialer som tre som et materiale. Imidlertid blir det ofte oversett at trebehandlingsmetoder, som kreves i sammenheng med bevaring og reparasjon, ofte har de samme "bivirkningene".

holdbarhet kan føre til akseptabel miljømessige resultater

syntetisk harpiks som utgangsmateriale er en kjemisk-fysisk art produkt hvis bearbeidbarhet og egenskaper avhenge av tilføyelsen av giftige og skadelige stoffer. Disse stoffene er i de fleste tilfeller prosessavhengige og fordamper nesten helt under tørking og herding av utgangsmaterialet.

Ubestridte forbindelser av syntetisk harpiks og tre danner en permanent materialblanding som må deklareres som spesialavfall ved avhending. Den ekstraordinære levetiden til forbindelsene skyver dette tilfellet av bortskaffelse, men om nødvendig i flere tiår. Til gammel tre uten harpiks over en så lang tidsperiode for å oppnå, er impregnering, belegg, fungicide eller insekticide aktive hjelpestoffer etter behov. For å tegne en ærlig miljø- og helseoppgave bør begge modellene ekstrapoleres mot hverandre.

flere funksjoner mulig og for det meste gitt

Hvis harpiks anvendes som en stabilisator og utbedring materiale for understøttelse av tømmer, blir en lang levetid for flere tiår søkt. Profesjonelt ansatt harpiks har flere funksjoner i parallell:

Statisk stabilisering

  • bevaring
  • insektimmunitet
  • vann og fuktighet motstand
  • Hvis nødvendige optiske bevare gamle treverk
  • Tips og triks Selv om du alltid jobbe med harpiks plast, har du om trussel Alternativer for Environmental Health, et bredt utvalg på produkttyper og egenskaper. Løsemidler kan inneholde ekstremt giftige og forurensende hydrokarboner. Men det er også et stort antall produkter som produserer de samme egenskapene uten "ozonmordet". Imidlertid er de vanligvis dyrere og noen ganger vanskeligere å behandle.
Del med venner

Legg igjen din kommentar