Koliko boja je potrebno za q2 zidne boje

pregradnja planiranje za slikanje zid da nema dovoljno boje za neprozirne boje ili previše ostatke koje treba izbjegavati. Područje mjere m² je osnova izračuna. Budući da su sheme boja, intenzitet, tonovi i zidovi teksture dodatne varijable, moraju se razmotriti i drugi čimbenici.

čimbenici potrošnje utječu

koji kupi boju u kantu, uglavnom usmjeren na upute proizvođača na m², što može biti oslikana s količinom sadržaja. Međutim, informacije se obično odnose na jedan premaz na glatkom i umjereno upijajućem zidu. Stvarne potrebe utječe prema sljedećim čimbenicima:

  • povećava količinu dodavanjem
  • intenziteta nijansiranje boje i sjaja i tame nijansa
  • prirode zidnu površinu (glatka ili hrapava kao u gipsu)
  • upijanju podloge i odgovarajući pripravak
  • Farbdeck- i kontrast klase boje (1-4)
  • kroma sa ili bez otapala, disperzijskih komponente boje na bazi vode

izračun i osnovna izračun

opće proizvođača o plodnost u q2 zapravo djeluje samo kada je obojili zid. Preduvjet je neoštećen relativno jednolik premaz i sličnost u boji.

Nakon izračuna zida m2, u većini slučajeva rezultat se mora pomnožiti s brojem slojeva boja. Ako se zidovi mjere dvadeset četvornih metara i tri sloja boja će se primijeniti, šezdeset četvornih metara su mjera orijentacije.

Orijentacijska mjera kao posljedica mjerenja zida iznosi najmanje deset posto rezervi boje. Za svaku se vrata ili Fensterllibibung treba postaviti još pet posto.

ožbukane površine i boja intenziteta ožbukani vanjski zidovi trebaju biti pokriveni s ne više od dva nova slojeva boje naglašavaju kako je kuća zid

. U izračunu količine, za grubu žbuku, do jedne trećine potražnje treba se izračunati kao podna površina.

Teška upijajuća stijena mora biti pravilno napunjena. S povećanjem intenziteta boje prilikom slikanja zida, mora se pretpostaviti da će doći do povećanja kaputa od dva do pet poteza.

Savjeti i trikovi Možete slijediti pravilo o obrtnicima za zahtjev Q2. Glatka i niske površine koja apsorbira potrebno oko 100 mililitara, upijajući površine kao što je gips ili woodchip 150-190 mililitara po kvadratnom metru.
Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar