Er nødvendig Hvor meget maling til en q2 væg maling

Remodeling Planlægningen til maling en væg det ikke har nok maling til en uigennemsigtig maling eller alt for meget, der skal undgås. Områdeforanstaltningen m² er beregningsgrundlaget. Da farveskemaer, intensitet, toner og vægtekst er yderligere variabler, skal andre faktorer overvejes.

forbruget faktorer, der påvirker

Hvem køber maling i spanden, for det meste orienteret mod producentens anvisninger til m², der kan males med mængden af ​​indhold. Oplysningerne refererer dog normalt til et enkelt lag på en glat og moderat absorberende væg. De faktiske behov er påvirket af de følgende yderligere faktorer:

  • øge mængden af ​​tilsætning af toning farve
  • intensitet og lysstyrke eller mørke nuance
  • karakter vægfladen (glat eller ru som i gips)
  • absorptionsevne substratet og tilsvarende forberedelse
  • Farbdeck- og kontrast klasse farven (1-4)
  • kromaticitet med eller uden opløsningsmidler, vandbaseret dispersion maling komponenter

beregning og grundlæggende beregning

den generelle producentinformation til fertilitet i q2 faktisk hjælper kun, når en væg er malet. Forudsætningen er en ubeskadiget relativt ensartet primer og en farve lighed.

Efter beregning af væggen m2 skal resultaterne i de fleste tilfælde ganges med antallet af farvelag. Hvis en væg måler 20 kvadratmeter og tre lag maling skal påføres, er 60 meter målretningen.

Orienteringsforanstaltningen som følge af vægmåling er mindst en ti procent reserve af farve. For hver dør eller Fensterllibibung bør der lægges en anden fem procent.

gips overflade og farve intensitet pudsede ydervægge bør dækkes med højst to nye lag maling understrege, hvor husvæggen

. Ved beregning af mængden for grov gips skal op til en tredjedel af efterspørgslen beregnes som gulvareal.

Stærkt absorberende vægge skal være korrekt primet. Med stigningen i farveintensitet ved maling af væggen må det antages, at der vil være en frakkeforøgelse på to til fem slag.

Tips og tricks Du kan følge tommelfingerregel for håndværkere til q2-kravet. Glat og lav absorberende overflade brug for omkring 100 milliliter, absorberende overflader såsom træflis eller gips 150-190 milliliter per kvadratmeter.
Del med venner

Forlad din kommentar