Hur mycket är ett radhus?

uppförande eller köp av ett radhus är framför allt viktigt för de flesta intressenter: priset. Denna artikel ger dig en översikt över den genomsnittliga kostnaden för ett radhus och ett exempel på hur man sparar kostnader.

Många direkta kostnader

exempelprojekt

Nedan vi beräknar den totala kostnaden för en exemplarisk radhus som med en golvyta på 80 kvadratmeter och en yta på 400 kvadratmeter, fem hus. Den är byggd i massiv konstruktion. Naturligtvis kan dessa priser variera, beroende på pris och region.

kostnad översikt
pris först tomt, 900 kvm
70000 EUR 2 skal, Area 400 kvm 420.000 EUR
3. Inredning
150.000 EUR 4. Tak
70000 EUR 5. utomhusanläggningar (terrasser, beläggning, etc.)
40.000 EUR 6. organisation (planering, godkännande, notarie, etc.)25000 EUR
7. Övrigt 30.000 EUR
totalt 805 tusen euro

Hur kan du spara?

Bra planering som gör så få efterföljande ändringar som möjligt kan spara dig mycket pengar. Så du investerar bättre mer i planeringen, istället för att leda senare höga kostnader. Du bör också ställa in ett fast belopp under planeringen som du inte överskrider. Detta hjälper dig att uppmärksamma förmodligen små extrakostnader för att inte sluta med ett dyrt pris.

Tips & tricks informera inte bara i närheten, men också i mer avlägsna fasta och prefab företag för priser och utrustning för radhus. Så du har det största utbudet av leverantörer och kan jämföra kostnaderna bättre.
Dela med vänner

Lämna din kommentar