Hvor meget er klavertransporten?

Et træk er en stor ting i sig selv og kræver en masse planlægning og forberedelse. Omkostningerne er også i rummet. Ting bliver interessante, når du skal transportere specielle ting, som f.eks. Klaver eller flygel. Fordi et sådant instrument ikke kun er voluminøst og normalt ret tungt, men repræsenterer en høj materialeværdi, i mange tilfælde en ideel, tænk f.eks. En arvestykke. Det er derfor tilrådeligt at beskæftige sig intensivt med emnet for klavertransport. Sidst men ikke mindst spekulerer man på, hvad transporten kan koste.

Klavertransport lavet nemt

Hvis du vil flytte og spare penge, kan du gøre det i gør-det-selv-processen ved hjælp af venner og familie. Men hvis et klaver skal transporteres under denne bevægelse, bør du ikke lade sig væk fra omkostningerne ved at flytte med en virksomhed. Du behøver ikke at overlade hele husstanden til det flyttefirma, der er selskaber, der specialiserer sig i transport af flygel og klaver. Disse kan findes med et par klik med musen på internettet. Dette anbefales hurtigt af forsikringsmæssige årsager. Prisen varierer dog meget, men det er tilrådeligt at få sammenlignende tilbud.

Hvad koster transporten, og hvor kan du spare?

For at spare på flytning kan du bidrage med dit eget bidrag. For at spare på klavertransporten, kan du rent faktisk kun køre over prissammenligningen. Der er meget gode prissammenligningsberegninger til klavertransport på internettet. Prisen afhænger som regel af ruten og gulvene. Eksempel: Klaver, ca. 1,30 m højt, afstand 50 km, fra stueetage til anden sal. Den tilbydes: 100,00 euro basepris, 1,50 euro pr. Kilometer = 75,00 euro for turen plus 35,00 euro pr. Gulv = 70,00 euro. Denne klavertransport vil komme til i alt 245,00 euro. Med omkostninger på denne skala er egen transport med alle handicap og farer virkelig ikke længere op til debat.

Del med venner

Forlad din kommentar