Hvor meget er et skridt?

Alle, der spiller med ideen om at ansætte et flyttefirma, vil gerne vide på forhånd, hvad flytningen vil koste. Alt i alt kan du ikke ringe til priser. Mange forskellige faktorer udgør den samlede pris. Ikke desto mindre kan du være aktivt involveret for at regulere prisen nedad.

God forberedelse

Hvem forbereder sit træk godt, sparer penge. Prisen består primært af flyttevolumen, afstand af lejlighederne og arbejdstiden. Så hvis du reducerer dit flyttevolumen ved at rydde ud tidligere, vil du reducere prisen. På afstanden af ​​lejlighederne kan kun gøres ved målrettet boliger søge noget. Mindre fragt betyder også mindre arbejdstid. Hvis den nye lejlighed ikke er for langt væk, kan du gå der for mindre ting inden flytningen.
Hvis transportvolumen er fastsat, få forskellige tilbud fra lokale fjernselskaber. De fleste virksomheder vil gerne have en ide på stedet. For billige virksomheder vil spare på forsikring eller ikke betale arbejderne ordentligt. Ordne en øvre grænse med speditøren. Derefter kan prisen ikke eksplodere.

Yderligere besparelsesfaktorer

Næsten alle virksomheder tilbyder en fuld service. Dette omfatter emballering af de varer, der skal flyttes og demontering og montering af møblerne. Selvfølgelig koster det ekstra. Hvis du selv kan gøre det, kan du spare penge. Flytende kasser får du billigt i værkstedet. Emballagen er en gammel avis, som du derefter kan bortskaffe i papirbeholderen gratis. Sørg for, at boksene ikke bliver for tunge. De skal stadig bæres. Og de skulle ikke rive. Sæt altid de tunge ting i kassen først.

Der er nogle steder på internettet, hvor du kan beregne de flytende priser. Dette er ikke bindende. Samtidig kan der anmodes om tilbud.

Del med venner

Forlad din kommentar