Kalk gips korrekt anvendelse

Remodeling kalk gips kombinerer mange gode egenskaber - han er mug resistent, åndbar og kan regulere luftfugtigheden godt. Dette gør det til et yderst valg som en overfladebehandling til opholdsstuen. Siden da kalk gips er også tilgængelig for flere år som en rullende skinne på markedet, kan man vedhæfte hans slutstrygning uden problemer selv - også selvom du ikke er en begavet håndværker. Du genkender hurtigt dette ved at følge instruktionerne nedenfor. Abklebeband

afdækningstape og

  1. film om nødvendigt fyldstof og et fyldstof til fyldning af basislak og en lille beholder med rent vand for at bruge til at skylle
  2. materiale liste
  3. en kort luv mulig lammeskindsrulle eller plastrulle
  4. en fjernelse grid
  5. tilstrækkeligt rollen
  6. om nødvendigt et Udjævningsrulle eller strukturbørste, svamp eller rulle.

Trin 1

Cover alt. Afdækningstape og film skal være med til at pakke alle splash stram, hvad skal abkriegen ingen stænk, afdækningstape sikrer kanterne og led og holder filmen og malertape på plads.

Trin 2 Kontroller muren på stød og revner, afskalning gips på eller resterende huller eller tilhugget kanter. Hvad er der galt, fikses først med kittet - gipslaget er så tyndt, at det ikke kan dække ujævnheder.

Trin 3 Hvis det er hensigtsmæssigt, fyldstoffet er tør, åbne beholder, dyppe rullen ind i den og fratage det fra drypbakken. Påfør derefter gipset på rullen til et lille stykke væg med jævne bevægelser. Prøv at få en fornemmelse for, hvad længden af ​​væggen, du kan fremhæve ren med en neddykket rulle - så får du en fornemmelse for rytmen i arbejdet. Fortsæt med at arbejde, indtil væggen er gipset, så fjern maskeringstape og malers crepe.

Del med venner

Forlad din kommentar