Tørking av skummadrass

Hvis en skummadrass rengjøres, absorberer den mye fuktighet. For å forhindre muggdannelse er det nødvendig for det å tørke helt. Finn ut her hvilke muligheter det er å tørke en skummadrass og hva som ikke gir mening.

Slik tørker du tynt skum madrasser

Hvis skummadrassen din er en liten madrass, for eksempel en madrass. det av en baby vogn eller en baby seng? Er madrassen vaskbar i vaskemaskinen? Så, etter vask, kan du bare henge madrassen din ut i solen over et tørkehylle. Det er viktig at du ikke er avhengig av et bånd, som sensitive skum ellers river kan eller trekker på grunn av den våte, tunge ender i lengden. Legg det horisontalt over tørkeholderen.
Selv om skummadrassen passer i tørketrommelen, foretrekker du å tørke den i luften. Skumkostnader i tørketrommelen er statisk veldig sterke og går også under omstendigheter.

Tørr stor skummadrass

Hvis madrassen din er en stor voksenmadrass, e. laget av kaldt skum eller komfortskum, bør du sette det opp for å tørke vertikalt. Anbefalt er følgende steder:

  • til en varm oppvarming
  • ved et åpent vindu på utsiden i solen
  • ut i frost

skum madrasser i solen tørr

Tørking i solen er det beste alternativet, som har UV-stråler flere fordeler:

  • Skummadrassen tørker raskere i solen.
  • UV-lys dreper muggsporer og mider.
  • UV lys bleker flekker.
  • Madrassen får en behagelig frisk lukt ved å tørke i solen.

skum madrass på Frost tørr

I frysing madrassen tørker antagelig ved ikke bra, men Frost har en effekt som ligner på solen madrassen: Han dreper midd og mugg samt bakterier og virus, og gir madrassen en behagelig friskhet.
Etter at du har er din madrass noen timer i kulden, ta det med til leiligheten og la den tørke i ytterligere 24 timer i leiligheten på kjelen.

Hva du bør unngå

Det er rent sløsing med energi for å tørke en madrass tørr. Problemet med å tørke en madrass er at fuktigheten trenger inn i dypet. En hårføner er ikke der og hjelper dermed nesten ingenting. Erst Bruk bare madrassen din når du er sikker på at all fuktighet har rømt. Ved våt rengjøring kan dette ta omtrent 24 timer. Hvis madrassen ble veldig våt, bør du la den tørke i flere dager.

Del med venner

Legg igjen din kommentar