Et af de foretrukne materialer: Titanium zink downpipes

Titanium zink er en legering af zink med små mængder titanium og kobber. Det forholdsvis billige materiale har en høj forventet levetid og har alle de karakteristika, der kræves af en rørledning. I en dyrere preweathered version kommer det dog til at nå prisen på kobber.

Legering og præ-weathering

De ideelle egenskaber ved zink, såsom den enorme korrosionsbestandighed og lang levetid, suppleres med legering med titanium og kobber. Dermed reduceres den naturligt udtalte stærke ekspansionsopførsel af zink, såvel som brølhed, som kan føre til overfladesprængninger og fine materialfrakturer.

En særlig form forbehandling foregår en naturlig proces og forbedrer desuden korrosionsbestandigheden. Titansink reagerer med luften gennem årene og udvikler som et kobber et beskyttende patina lag på overfladen. Med forud forvitring fremkaldes denne proces kunstigt på forhånd. Indsatsen øger priserne for downspouts og tagrender betydeligt.

Holdbarhed og følsomhed Titanium zink er meget slidstærkt, selv når den er i direkte kontakt med jorden, og hvis nedpipningen er at lede regnvandet direkte i jorden ved hjælp af en tud, kan endestykket let forblive ubeskadiget i jorden i mange år.

En af de få følsomheder af titansink er kontakt med kobber eller vand, som tidligere har passeret gennem kobberkanaler. Titansink bør ikke kombineres med andre metaller.

Standardtykkelsen af ​​titansinkpladerne, hvorfra rørrørene fremstilles, er 0,7 millimeter. Mens tilbehør som beslag og fastgørelsesanordninger normalt består af galvaniseret stål, vælges downspouts og tagrender ofte fra ren titansink for at drage fordel af den enorme holdbarhed.

Priseksempler

I dachrinnen-shop.de koster meteren nedrør af titansink fra syv til tyve euro.

  • På hbw-handel.de er downpipes tilgængelige fra otte euro pr. Meter.
  • Tips og tricks For næsten alle zinkdråber tilbydes, er disse titan zinkprodukter.
Del med venner

Forlad din kommentar