O încărcare palet Euro 0,4 metri are nevoie de

Construcții În volumul de încărcare industria de expediere sunt calculate în metri benzi de circulație. Se află la baza spațiului de încărcare de camioane convenționale de 2,40 metri latime. Această lățime permite încărcarea a două poziționate transversal Euro laterale paleți de partea sau trei cu laturile lungi de lângă fiecare alte paleți plasate.

Contorul de încărcare indică fiecare „aglomerat“ glucometru în direcția longitudinală a zonei de încărcare. Aici, valoarea contorului de încărcare de 0,4 pe rezultate retractabile în calculul suprafeței unui standard euro-palet. În cazul în care o semiremorcă are un spațiu de încărcare de patruzeci de metri în lungime, adică patruzeci de metri de sarcină, se potrivesc într-un total de zece paleti Euro.

Formula de bază pentru contoarele de sarcină de calcul, suprafața calculată a încărcăturii lungimea este, în metri lățime ori cu lățimea spațiului de încărcare (2,40 metri) pentru a aloca.

Când dimensiunile unui palet Euro de 1,20 metri și 0,80 metri, zona de marfă oferă 0,96 metri pătrați, care sunt împărțite de 2,4 metri. Acest lucru duce la Lademetermaß de 0,4 pentru un singur palet Euro.

Trimiteți-vă prietenilor

Lăsați-vă comentariul