Skrivebord med en forskjell - trendy og smarte ideer for din arbeidsplass

Housing For mange er arbeidet i huset, et sted for kreativitet og inspirasjon. Så hva kan være mer åpenbart enn å ha kreativitet i design av pulten, og å gå helt forskjellige måter? Noen ideer og inspirasjoner finnes i dette innlegget.

må jobbe

I all kreativitet burde, men noen krav må alltid gitt til arbeidsplassen:

  • han skal være ergonomisk utformet og
  • tillate slitsomt arbeid det bør være stor nok for alt arbeidet han
  • bør være nok lagringsplass tilbudet
  • til tross for alle designideer en arbeidsflate bør handle alltid ryddig og pent - som hjelper deg å holde produktive

ideer for personer skrivebord kreasjoner

  • skrivebord paller
  • skrivebord fra gamle crib
  • skrivebord / arbeider i bokhyllen
  • pulten i en alkove
  • arbeid på kjøkkenet

pulten Palleter

Å bygge et pult fra en pall er for tiden veldig viktig. Designene for ulike modeller er mange, og det er knapt noen grenser for kreativitet. Den beste måten å dekke arbeidsflaten på pulten med en tilsvarende glassplate.

skrivebord fra gamle crib

Med en anvendt benkeplate den gamle, unødvendige sprinkelseng på et øyeblikk til et perfekt arbeidsplass. Gitteret på forsiden må fjernes, men det kan brukes til å opprette en underdisplayhylle. Kostnad: kun benkeplate og monteringsutstyr.

skrivebord / arbeider i bokhyllen

Siden det er bokhyller, er det også (ausziebare eller fold) hyller som kan tjene som en arbeidsplass. Spesielt interessant: Løsningen sparer mye plass og lagringsplass og hyller er også tilgjengelig i bokhylle tilstrekkelig. Noen romoppdelere for bruk i eget bruk har også arbeidselementer. Hvis det ikke er tilgjengelig, kan du enkelt bytte ut en hylle med en selvbetjent benkeplate og få også det integrerte skrivebordet.

Skrivebord i veggdeksel

En enkel veggdekke kan til enhver tid omdannes til en arbeidsplass. Alt som trengs er en benkeplate, og om nødvendig en rullebeholder. Ferdig er den skjulte, veldig plassbesparende arbeidsplassen.

Arbeidsplass på kjøkkenet

Å forlate en del av en meget stor kjøkkenaggregat uten grunnskap og omforme den til en arbeidsstasjon var i utgangspunktet en ide fra Ikea. Selvfølgelig fungerer det på samme måte som helst med kjøkkenutstyr.

Tips og triks Bare i små leiligheter, er det mange måter å ta imot en arbeidsplass ganske plassbesparende, men likevel komfortabel. Ofte har dette en veldig spesiell sjarm.
Del med venner

Legg igjen din kommentar