En kobber gutter bringer et snev av luksus

De rødlige blanke takrenner laget av kobber anses luksus. De viser et typisk patina etter noen år, dette beskyttende laget gjør dem enda mer motstandsdyktig. Selvfølgelig har faktorene lang levetid og frihet fra vedlikehold også sin pris, men det lønner seg gjennom årene.

Fordelene

Den relativt høye innledende kostnaden for en kobbergutter bør ikke være avgjørende for valg av materialet. Holdbarhet, kvalitet, frihet fra vedlikehold, ufølsomhet for miljøpåvirkning og syrefasthet er fordelene som kobber gir.

For alle tilfeller

En kobbergitter kan tilpasses alle forhold i huset, en rengjøring og inspeksjon en gang i året er tilstrekkelig. I tillegg er dette stoffet resirkulerbart. Kupfer Tilgjengelig er kobberkanaler i halvcirkelformet form, som esker eller som halvcirkulære strekkere. Tilbehør som takrenne hjørner, nedløpsrør, Einhangstutzen, ekspansjonsfuger og rennekroker finnes også tilbys av produsenten.

eneboliger er utstyrt med halvrunde takrenner i SizeM RG 125 og 100, for hage hus, garasjer er i ferd med markiser boks takrenner RG 70 anbefalte. Downpipe er valgt i henhold til takrørstørrelsen.

selv montere nå, systemer er også på markedet, som må ikke lenger loddet av en spesialist og sveiset, men er sammen med parring. Påkrevd er forskjellige verktøy som bor, hacksav, hammer og målebånd, samt tenger for bøyning.

takrenner laget av kobber

svært holdbar

  • ufølsomt
  • mot ytre påvirkninger svært elastiske
  • visuelt tiltalende
  • også fra altmuligmann å installere raskt og enkelt
  • prisene på kobber takrenner blant Internett-leverandører

Når baustoffshop.de den løpemeter kobber gutter, 7-delt kostnadene med 127 mm diameter, 21,37 euro.

  • På hoba-baustoffe.com er det en kobbergitter, 3 meter lang for 68,87 euro et stykke.
  • Hbw-handel.de tilbyr en halvcirkelformet 3 meter kobberkanal for 63,37 euro.
  • dachdeckermarkt24.de har kobberguttere i sitt sortiment. Prisen på en 10-delers rende med 200 mm er 22,70 Euro, den 6-delte med 200 mm er 35, - Euro.
  • Tips og triksKopper reagerer i forbindelse med andre metaller. Det anbefales å bruke bare ett metall på taket. Ellers er det fare for korrosjon, noe som påvirker rensens levetid. Kombinasjonen med stål, bly eller aluminium bør unngås hvis det er mulig.
Del med venner

Legg igjen din kommentar