Een betonnen omheining is gemakkelijk te schilderen

De uitdaging van het schilderen van een betonnen omheining is een permanent ondoorzichtige verf die de porositeit van het beton behoudt. In tegenstelling tot het schilderen van een betonnen muur, zijn de meeste modules of elementen van een betonnen hek al gemalen geïmpregneerd door de fabrikant.

Speciale betonkleuren zijn in een breed bereik verkrijgbaar en kunnen worden opgerold, erop geborsteld of opgespoten. Belangrijk is de eerdere verwijdering van alle oppervlaktebesmetting. In het bijzonder moeten in reliëfachtige structuren en op afstand gelegen paalelementen de binnenranden van kleine, soms niet altijd zichtbare, ongedierte zoals mos worden gereinigd. Een royale watergift en grondig poetsen van de betonnen omheining voldoet aan dit doel.

Coating-vriendelijk beton

De keuze van kleuren voor het verfraaien van de betonnen muur is bijna onbeperkt. Afhankelijk van je persoonlijke smaak, kunnen spuitverven voor een graffiti-look ook een aantrekkelijk alternatief zijn. specificaties van de fabrikant moet altijd worden ingewonnen over eventuele concrete aard en de toestand van het hek elementen of herlezen voor het schilderen.

Deel met vrienden

Laat je reactie achter