Wonen

De eerste bestelling is de helft van het leven

Een inloopkast belooft een goed overzicht en veel opbergruimte voor kleding en accessoires. Dit werkt alleen als u de volgorde bewaart. Schik uw kast verstandig en probeer het georganiseerd te houden. Eenmaal per week, neem een ​​half uur tot een uur om de kast schoon te maken.

2. Creëer opslagruimte

Als je extra opslagruimte nodig hebt in je inloopkast, kun je dit eenvoudig doen met een paar trucjes: Naai vele zakken op een stuk tapijt of een dik stuk stof waar u accessoires kunt opbergen. Je kunt rommelige lingerie packs eenvoudig opslaan in manden of in zelfgemaakte dozen. Als je geen juwelendoos hebt, kun je je kettingen en armbanden ook aan kledinghaken hangen. Dus je hebt ze altijd meteen in beeld.

Kratten en manden bieden een beter overzicht wanneer u ze opsplitst in kleinere secties. In de meubelmarkt krijg je manden die al onderverdelingen hebben of je kunt ze zelf bouwen Steek kartonstroken in elkaar en scheid afzonderlijke gebieden volgens uw vereisten. Farb 3. Kleurplaten

Een walk-in-closet zou een leuke sfeer moeten hebben die uitnodigt om rustig rond te kijken en de outfit voor de dag of de avond te selecteren. Daarom kunt u ook creatief zijn in het kleurontwerp: lichtgele muren, witte planken en lichtgroene manden creëren bijvoorbeeld. een aangename sfeer. Licht 4. Licht remember Denk er bij het bouwen van je inloopkast aan dat je hier een lichtbron nodig hebt. Als er geen plafondverlichting in het gebied is, kunt u als alternatief een staande lamp opstellen, die prachtige indirecte verlichting creëert. Maar je kunt ook creatiever zijn en bijvoorbeeld. Bevestig smalle buizen onder een paar planken. Hoe een moderne, creatieve verlichting te creëren. Het is praktisch als u een bewegingsdetector installeert bij de ingang van uw inloopkast, zodat wanneer u de kast alleen binnengaat, het lampje gaat branden. Schuhe 5. Schoenen

Schoenen kunnen ofwel in een zelfgemaakt schoenenrek worden opgeborgen, of u kunt een kledingstang over de vloer strekken en uw schoenen aan hangers laten hangen. U kunt ook een of planken net boven de grond bevestigen. Zorg ervoor dat je een lichte helling hebt (het achterste gedeelte moet hoger zijn dan het voorste gedeelte), zodat je de schoenen beter kunt zien.

6. Spiegel

Als je inloopkast groot genoeg is om te veranderen, vergeet dan niet om ruimte te laten voor een grote spiegel. U kunt dus na het aankleden inspecteren en bijpassende accessoires beter kiezen. Als uw kledingkast niet groot genoeg is, dient u bij voorkeur een passpiegel te bevestigen in de buurt van de inloopkast. Bovendien kun je de spiegel nog decoreren. Ontdek hier welke opties beschikbaar zijn: verfraai spiegels.

Tips & TricksJe hebt nog geen inloopkast? We leggen uit hoe je er zelf een kunt bouwen: in slechts enkele stappen naar de inloopkast.

Deel met vrienden

Laat je reactie achter